Alle woningmarktinfo Gemeente West Maas en Waal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in West Maas en Waal

Een eerste blik op West Maas en Waal

West Maas en Waal is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 18.875 inwoners. Momenteel staan er 98 woningen te koop en zijn er recent 127 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in West Maas en Waal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 98
Woningen recent verkocht 127
Gemiddelde vraagprijs € 485.379
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in West Maas en Waal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in West Maas en Waal is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in West Maas en Waal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in West Maas en Waal.

Woningen recent verkocht in West Maas en Waal

Er zijn recent 127 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in West Maas en Waal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond West Maas en Waal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in West Maas en Waal. Een eengezinswoning in West Maas en Waal komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling West Maas en Waal

In West Maas en Waal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat West Maas en Waal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van West Maas en Waal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: West Maas en Waal
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in West Maas en Waal

Wil je een huis kopen in West Maas en Waal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in West Maas en Waal . Er staan momenteel 98 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in West Maas en Waal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in West Maas en Waal.

Zoek je huurwoning in West Maas en Waal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in West Maas en Waal.

Huizenprijzen in West Maas en Waal

Starterswoningen in West Maas en Waal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in West Maas en Waal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in West Maas en Waal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in West Maas en Waal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs West Maas en Waal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in West Maas en Waal is 3.253 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.817 euro).

Leeftijden West Maas en Waal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in West Maas en Waal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente West Maas en Waal

De gemeente West Maas en Waal telt 8 plaatsen.

Alphen Altforst Appeltern Beneden-Leeuwen Boven-Leeuwen Dreumel Maasbommel Wamel

Alle wijken van West Maas en Waal

West Maas en Waal bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen