Huizenmarkt Boven-Leeuwen in Boven-Leeuwen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boven-Leeuwen

Woningmarkt Boven-Leeuwen

Boven-Leeuwen is een wijk in de plaats Boven-Leeuwen binnen de gemeente West Maas en Waal. Deze wijk telt volgens het CBS 2.210 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boven-Leeuwen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 536.657 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 536.657
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Boven-Leeuwen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boven-Leeuwen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boven-Leeuwen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boven-Leeuwen.

Woningen recent verkocht in Boven-Leeuwen

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boven-Leeuwen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boven-Leeuwen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boven-Leeuwen. Een eengezinswoning in Boven-Leeuwen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boven-Leeuwen

In Boven-Leeuwen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boven-Leeuwen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boven-Leeuwen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boven-Leeuwen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Boven-Leeuwen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boven-Leeuwen vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Boven-Leeuwen waar ligt dat?

Woningen te koop Boven-Leeuwen

Wil je een huis kopen in Boven-Leeuwen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boven-Leeuwen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boven-Leeuwen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boven-Leeuwen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boven-Leeuwen. Zoek je huurwoning in Boven-Leeuwen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boven-Leeuwen

Starterswoningen in Boven-Leeuwen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boven-Leeuwen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boven-Leeuwen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boven-Leeuwen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boven-Leeuwen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boven-Leeuwen is 3.099 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.947 euro).

Leeftijden Boven-Leeuwen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boven-Leeuwen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Boven-Leeuwen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boven-Leeuwen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boven-Leeuwen

Kern Boven-Leeuwen Buitengebied Boven-Leeuwen