Alle woningmarktinfo Wamel in West Maas en Waal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wamel

Een eerste blik op Wamel

Wamel is een wijk in de gemeente West Maas en Waal. Deze wijk telt volgens het CBS 2.445 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wamel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 466.991 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 466.991
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Wamel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wamel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wamel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wamel.

Woningen recent verkocht in Wamel

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wamel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wamel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wamel. Een eengezinswoning in Wamel komt het meest (59%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wamel

In Wamel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wamel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wamel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wamel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Wamel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wamel vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Wamel

Wil je een huis kopen in Wamel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wamel . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wamel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wamel.

Zoek je huurwoning in Wamel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wamel.

Huizenprijzen in Wamel

Starterswoningen in Wamel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wamel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wamel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wamel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wamel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wamel is 2.645 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.499 euro).

Leeftijden Wamel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wamel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wamel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wamel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wamel

Kern Wamel Buitengebied Wamel

Instellingen zijn opgeslagen