Alle woningmarktinfo Maasbommel in West Maas en Waal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Maasbommel

Een eerste blik op Maasbommel

Maasbommel is een wijk in de gemeente West Maas en Waal. Deze wijk telt volgens het CBS 1.370 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbommel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 443.107 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 443.107
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Maasbommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasbommel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasbommel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasbommel.

Woningen recent verkocht in Maasbommel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasbommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasbommel. Een eengezinswoning in Maasbommel komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasbommel

In Maasbommel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Maasbommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Maasbommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maasbommel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Maasbommel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Maasbommel vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Maasbommel

Wil je een huis kopen in Maasbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasbommel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasbommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasbommel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Maasbommel.

Zoek je huurwoning in Maasbommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Maasbommel.

Huizenprijzen in Maasbommel

Starterswoningen in Maasbommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maasbommel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maasbommel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maasbommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasbommel is 3.507 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.181 euro).

Leeftijden Maasbommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasbommel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Maasbommel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Maasbommel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Maasbommel

Kern Maasbommel Buitengebied Maasbommel

Instellingen zijn opgeslagen