Huizenprijzen en de huizenmarkt in Boven-Leeuwen

Begrijp de huizenprijzen in Boven-Leeuwen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boven-Leeuwen

Boven-Leeuwen is een plaats in de gemeente West Maas en Waal. Deze plaats telt volgens het CBS 18.875 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boven-Leeuwen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 548.606 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 548.606
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Boven-Leeuwen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boven-Leeuwen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boven-Leeuwen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boven-Leeuwen.

Woningen recent verkocht in Boven-Leeuwen

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boven-Leeuwen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boven-Leeuwen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boven-Leeuwen. Een eengezinswoning in Boven-Leeuwen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boven-Leeuwen

In Boven-Leeuwen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boven-Leeuwen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boven-Leeuwen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boven-Leeuwen

Starterswoningen in Boven-Leeuwen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boven-Leeuwen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boven-Leeuwen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boven-Leeuwen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boven-Leeuwen

Wil je een huis kopen in Boven-Leeuwen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boven-Leeuwen . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boven-Leeuwen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boven-Leeuwen.

Bekijk alle koopwoningen in Boven-Leeuwen. Zoek je huurwoning in Boven-Leeuwen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boven-Leeuwen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boven-Leeuwen is 3.081 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.260 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boven-Leeuwen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boven-Leeuwen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Boven-Leeuwen

Boven-Leeuwen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.