De Huizenmarkt in Altforst (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Altforst

Woningmarkt Altforst

Altforst is een plaats in de gemeente West Maas en Waal. Deze plaats telt volgens het CBS 18.875 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Altforst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 379.950 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 379.950
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Altforst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Altforst is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Altforst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Altforst.

Woningen recent verkocht in Altforst

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Altforst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Altforst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Altforst. Een eengezinswoning in Altforst komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Altforst

In Altforst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Altforst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Altforst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Altforst
Binnenring: Nederland

Altforst waar ligt dat?

Woningen te koop Altforst

Wil je een huis kopen in Altforst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Altforst . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Altforst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Altforst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Altforst. Zoek je huurwoning in Altforst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Altforst

Starterswoningen in Altforst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Altforst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Altforst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Altforst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Altforst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Altforst is 3.349 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.309 euro).

Leeftijden Altforst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Altforst vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Altforst

Altforst bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.