De Huizenmarkt in Wamel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wamel

Woningmarkt Wamel

Wamel is een plaats in de gemeente West Maas en Waal. Deze plaats telt volgens het CBS 18.875 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wamel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 552.019 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 552.019
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Wamel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wamel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wamel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wamel.

Woningen recent verkocht in Wamel

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wamel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wamel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wamel. Een eengezinswoning in Wamel komt het meest (60%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wamel

In Wamel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wamel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wamel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wamel
Binnenring: Nederland

Wamel waar ligt dat?

Woningen te koop Wamel

Wil je een huis kopen in Wamel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wamel . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wamel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wamel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wamel. Zoek je huurwoning in Wamel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wamel

Starterswoningen in Wamel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wamel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wamel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wamel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wamel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wamel is 3.081 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.204 euro).

Leeftijden Wamel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wamel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wamel

Wamel bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.