Huizenmarkt Beneden-Leeuwen in Beneden-Leeuwen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beneden-Leeuwen

Woningmarkt Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen is een wijk in de plaats Beneden-Leeuwen binnen de gemeente West Maas en Waal. Deze wijk telt volgens het CBS 6.450 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beneden-Leeuwen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 472.480 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 472.480
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Beneden-Leeuwen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beneden-Leeuwen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beneden-Leeuwen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beneden-Leeuwen.

Woningen recent verkocht in Beneden-Leeuwen

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beneden-Leeuwen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beneden-Leeuwen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beneden-Leeuwen. Een eengezinswoning in Beneden-Leeuwen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beneden-Leeuwen

In Beneden-Leeuwen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beneden-Leeuwen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beneden-Leeuwen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beneden-Leeuwen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beneden-Leeuwen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beneden-Leeuwen vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Beneden-Leeuwen waar ligt dat?

Woningen te koop Beneden-Leeuwen

Wil je een huis kopen in Beneden-Leeuwen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beneden-Leeuwen . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beneden-Leeuwen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beneden-Leeuwen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beneden-Leeuwen. Zoek je huurwoning in Beneden-Leeuwen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beneden-Leeuwen

Starterswoningen in Beneden-Leeuwen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beneden-Leeuwen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beneden-Leeuwen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beneden-Leeuwen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beneden-Leeuwen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beneden-Leeuwen is 3.268 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.333 euro).

Leeftijden Beneden-Leeuwen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beneden-Leeuwen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beneden-Leeuwen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beneden-Leeuwen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beneden-Leeuwen

Kern Beneden-Leeuwen Buitengebied Beneden-Leeuwen