Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beneden-Leeuwen

Begrijp de huizenprijzen in Beneden-Leeuwen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen is een plaats in de gemeente West Maas en Waal. Deze plaats telt volgens het CBS 18.875 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beneden-Leeuwen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.147 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 471.147
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Beneden-Leeuwen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beneden-Leeuwen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beneden-Leeuwen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beneden-Leeuwen.

Woningen recent verkocht in Beneden-Leeuwen

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beneden-Leeuwen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beneden-Leeuwen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beneden-Leeuwen. Een eengezinswoning in Beneden-Leeuwen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beneden-Leeuwen

In Beneden-Leeuwen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beneden-Leeuwen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beneden-Leeuwen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beneden-Leeuwen

Starterswoningen in Beneden-Leeuwen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beneden-Leeuwen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beneden-Leeuwen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beneden-Leeuwen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beneden-Leeuwen

Wil je een huis kopen in Beneden-Leeuwen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beneden-Leeuwen . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beneden-Leeuwen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beneden-Leeuwen.

Bekijk alle koopwoningen in Beneden-Leeuwen. Zoek je huurwoning in Beneden-Leeuwen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beneden-Leeuwen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beneden-Leeuwen is 3.246 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.341 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beneden-Leeuwen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beneden-Leeuwen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.