Huizenmarkt Dreumel in Dreumel (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dreumel

Woningmarkt Dreumel

Dreumel is een wijk in de plaats Dreumel binnen de gemeente West Maas en Waal. Deze wijk telt volgens het CBS 3.400 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreumel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 553.651 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 553.651
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Dreumel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dreumel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dreumel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dreumel.

Woningen recent verkocht in Dreumel

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreumel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dreumel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dreumel. Een eengezinswoning in Dreumel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dreumel

In Dreumel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dreumel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dreumel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dreumel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dreumel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dreumel vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Dreumel waar ligt dat?

Woningen te koop Dreumel

Wil je een huis kopen in Dreumel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dreumel . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dreumel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dreumel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dreumel. Zoek je huurwoning in Dreumel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dreumel

Starterswoningen in Dreumel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dreumel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dreumel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dreumel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dreumel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dreumel is 3.746 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.431 euro).

Leeftijden Dreumel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dreumel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dreumel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dreumel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dreumel

Kern Dreumel Buitengebied Dreumel