Alle woningmarktinfo Dreumel in gemeente West Maas en Waal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dreumel

Een eerste blik op Dreumel

Dreumel is een plaats in de gemeente West Maas en Waal. Deze plaats telt volgens het CBS 18.875 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreumel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.258 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 454.258
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Dreumel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dreumel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dreumel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dreumel.

Woningen recent verkocht in Dreumel

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreumel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dreumel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dreumel. Een eengezinswoning in Dreumel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dreumel

In Dreumel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dreumel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dreumel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dreumel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Dreumel

Wil je een huis kopen in Dreumel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dreumel . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dreumel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dreumel.

Zoek je huurwoning in Dreumel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Dreumel.

Huizenprijzen in Dreumel

Starterswoningen in Dreumel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dreumel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dreumel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dreumel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dreumel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dreumel is 3.436 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.065 euro).

Leeftijden Dreumel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dreumel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dreumel

Dreumel bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen