logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dreumel

Begrijp de huizenprijzen in Dreumel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dreumel

Dreumel is een plaats in de gemeente West Maas en Waal. Deze plaats telt volgens het CBS 20.065 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreumel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 601.747 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 601.747
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Dreumel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dreumel is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dreumel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dreumel.

Woningen recent verkocht in Dreumel

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreumel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dreumel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dreumel. Een eengezinswoning in Dreumel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dreumel

In Dreumel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dreumel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dreumel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dreumel

Starterswoningen in Dreumel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dreumel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dreumel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dreumel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dreumel

Wil je een huis kopen in Dreumel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dreumel . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dreumel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dreumel.

Bekijk alle koopwoningen in Dreumel. Zoek je huurwoning in Dreumel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dreumel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dreumel is 3.263 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.720 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dreumel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dreumel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dreumel

Dreumel bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.