Alle woningmarktinfo Maasbommel in gemeente West Maas en Waal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Maasbommel

Een eerste blik op Maasbommel

Maasbommel is een plaats in de gemeente West Maas en Waal. Deze plaats telt volgens het CBS 18.875 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbommel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 486.259 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 486.259
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Maasbommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maasbommel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maasbommel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maasbommel.

Woningen recent verkocht in Maasbommel

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maasbommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maasbommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maasbommel. Een eengezinswoning in Maasbommel komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maasbommel

In Maasbommel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Maasbommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Maasbommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maasbommel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Maasbommel

Wil je een huis kopen in Maasbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maasbommel . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maasbommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maasbommel.

Zoek je huurwoning in Maasbommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Maasbommel.

Huizenprijzen in Maasbommel

Starterswoningen in Maasbommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maasbommel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maasbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maasbommel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maasbommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maasbommel is 3.496 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.106 euro).

Leeftijden Maasbommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maasbommel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Maasbommel

Maasbommel bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen