Huizenprijzen en de huizenmarkt in Friens

Begrijp de huizenprijzen in Friens met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Friens

Friens is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Friens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 222.280 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 222.280
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Friens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Friens is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Friens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Friens.

Woningen recent verkocht in Friens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Friens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Friens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Friens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Friens. Een eengezinswoning in Friens komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Friens

In Friens wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Friens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Friens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Friens

Starterswoningen in Friens zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Friens zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Friens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Friens? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Friens

Wil je een huis kopen in Friens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Friens . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Friens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Friens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Friens.

Bekijk alle koopwoningen in Friens. Zoek je huurwoning in Friens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Friens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Friens is 2.423 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Friens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Friens vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Friens

Friens bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.