Huizenprijzen en de huizenmarkt in Feinsum

Begrijp de huizenprijzen in Feinsum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Feinsum

Feinsum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Feinsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 492.528 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 492.528
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Feinsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Feinsum is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Feinsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Feinsum.

Woningen recent verkocht in Feinsum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Feinsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Feinsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Feinsum. Een eengezinswoning in Feinsum komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Feinsum

In Feinsum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Feinsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Feinsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Feinsum

Starterswoningen in Feinsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Feinsum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Feinsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Feinsum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Feinsum

Wil je een huis kopen in Feinsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Feinsum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Feinsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Feinsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Feinsum.

Bekijk alle koopwoningen in Feinsum. Zoek je huurwoning in Feinsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Feinsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Feinsum is 3.389 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.303 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Feinsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Feinsum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Feinsum

Feinsum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.