Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ezinge

Begrijp de huizenprijzen in Ezinge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ezinge

Ezinge is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ezinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 342.028 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 342.028
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Ezinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ezinge is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ezinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ezinge.

Woningen recent verkocht in Ezinge

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ezinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ezinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ezinge. Een eengezinswoning in Ezinge komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ezinge

In Ezinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ezinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ezinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ezinge

Starterswoningen in Ezinge zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ezinge zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ezinge zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ezinge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ezinge

Wil je een huis kopen in Ezinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ezinge . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ezinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ezinge.

Bekijk alle koopwoningen in Ezinge. Zoek je huurwoning in Ezinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ezinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ezinge is 2.617 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.676 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ezinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ezinge vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ezinge

Ezinge bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.