logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eagum

Begrijp de huizenprijzen in Eagum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eagum

Eagum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 127.073 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eagum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 419.205 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 419.205
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Eagum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eagum is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eagum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eagum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eagum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eagum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eagum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eagum. Een eengezinswoning in Eagum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Eagum

In Eagum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eagum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eagum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eagum

Starterswoningen in Eagum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eagum zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eagum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eagum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eagum

Wil je een huis kopen in Eagum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eagum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eagum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eagum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eagum.

Bekijk alle koopwoningen in Eagum. Zoek je huurwoning in Eagum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eagum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eagum is 2.104 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.461 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eagum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eagum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eagum

Eagum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.