De Huizenmarkt in De Wilp (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Wilp

Woningmarkt De Wilp

De Wilp is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 426.548 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 426.548
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Wilp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Wilp is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Wilp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Wilp.

Woningen recent verkocht in De Wilp

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Wilp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Wilp. Een eengezinswoning in De Wilp komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Wilp

In De Wilp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Wilp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Wilp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Wilp
Binnenring: Nederland

De Wilp waar ligt dat?

Woningen te koop De Wilp

Wil je een huis kopen in De Wilp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Wilp . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Wilp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Wilp.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Wilp. Zoek je huurwoning in De Wilp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Wilp

Starterswoningen in De Wilp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Wilp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Wilp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Wilp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Wilp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Wilp is 2.843 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.734 euro).

Leeftijden De Wilp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Wilp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Wilp

De Wilp bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.