logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Wilp

Begrijp de huizenprijzen in De Wilp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Wilp

De Wilp is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 479.020 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 479.020
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Wilp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Wilp is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Wilp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Wilp.

Woningen recent verkocht in De Wilp

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wilp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Wilp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Wilp. Een eengezinswoning in De Wilp komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Wilp

In De Wilp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Wilp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Wilp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Wilp

Starterswoningen in De Wilp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Wilp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Wilp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Wilp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Wilp

Wil je een huis kopen in De Wilp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Wilp . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Wilp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Wilp.

Bekijk alle koopwoningen in De Wilp. Zoek je huurwoning in De Wilp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Wilp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Wilp is 3.664 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.888 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Wilp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Wilp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Wilp

De Wilp bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.