logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Broekhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Broekhuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Broekhuizen

Broekhuizen is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.641 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 370.860 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 370.860
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Broekhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broekhuizen is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broekhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Broekhuizen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broekhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broekhuizen. Een eengezinswoning in Broekhuizen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broekhuizen

In Broekhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broekhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broekhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Broekhuizen

Starterswoningen in Broekhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Broekhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broekhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Broekhuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Broekhuizen

Wil je een huis kopen in Broekhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broekhuizen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broekhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broekhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Broekhuizen. Zoek je huurwoning in Broekhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Broekhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broekhuizen is 2.751 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.768 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Broekhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broekhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Broekhuizen

Broekhuizen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.