De Huizenmarkt in Broekhuizen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Broekhuizen

Woningmarkt Broekhuizen

Broekhuizen is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 42.305 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 476.204 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 476.204
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Broekhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broekhuizen is 78 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broekhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Broekhuizen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broekhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broekhuizen. Een eengezinswoning in Broekhuizen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broekhuizen

In Broekhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broekhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broekhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Broekhuizen
Binnenring: Nederland

Broekhuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Broekhuizen

Wil je een huis kopen in Broekhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broekhuizen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Broekhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broekhuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Broekhuizen. Zoek je huurwoning in Broekhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Broekhuizen

Starterswoningen in Broekhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Broekhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broekhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Broekhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Broekhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broekhuizen is 2.881 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.806 euro).

Leeftijden Broekhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broekhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Broekhuizen

Broekhuizen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.