Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beinsdorp

Begrijp de huizenprijzen in Beinsdorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beinsdorp

Beinsdorp is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beinsdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 434.686 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 434.686
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Beinsdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beinsdorp is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beinsdorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beinsdorp.

Woningen recent verkocht in Beinsdorp

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beinsdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beinsdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beinsdorp. Een eengezinswoning in Beinsdorp komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beinsdorp

In Beinsdorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beinsdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beinsdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beinsdorp

Starterswoningen in Beinsdorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beinsdorp zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beinsdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beinsdorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beinsdorp

Wil je een huis kopen in Beinsdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beinsdorp . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beinsdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beinsdorp.

Bekijk alle koopwoningen in Beinsdorp. Zoek je huurwoning in Beinsdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beinsdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beinsdorp is 3.882 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.677 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beinsdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beinsdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beinsdorp

Beinsdorp bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.