Koopwoningen in Appingedam

Bekijk alle 17 woningen te koop in Appingedam. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Appingedam die je zoekt.

Makelaars in Appingedam

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Appingedam? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Appingedam. Een koopwoning bezichtigen in Appingedam? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Appingedam

Er staan 17 woningen te koop in Appingedam die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Appingedam.

Huis te koop in Appingedam

Appingedam is een plaats in de gemeente Appingedam binnen de provincie Groningen. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Appingedam ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Appingedam. Kan je jouw woning niet vinden in Appingedam? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Appingedam op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Appingedam? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Appingedam! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Appingedam, koophuizen Appingedam of 2 kamer woningen Appingedam.
Instellingen zijn opgeslagen