Huizenprijzen en de huizenmarkt in Aduard

Begrijp de huizenprijzen in Aduard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aduard

Aduard is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aduard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 341.948 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 341.948
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Aduard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aduard is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aduard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aduard.

Woningen recent verkocht in Aduard

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aduard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aduard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aduard. Een eengezinswoning in Aduard komt het meest (86%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aduard

In Aduard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aduard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aduard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Aduard

Starterswoningen in Aduard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aduard zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aduard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aduard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aduard

Wil je een huis kopen in Aduard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aduard . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aduard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aduard.

Bekijk alle koopwoningen in Aduard. Zoek je huurwoning in Aduard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aduard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aduard is 2.549 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.772 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aduard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aduard vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Aduard

Aduard bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.