Wapserveen in de gemeente Westerveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wapserveen

Een eerste blik op Wapserveen

Wapserveen is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Wapserveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 622.873 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 622.873
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Wapserveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wapserveen is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wapserveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wapserveen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wapserveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wapserveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wapserveen. Een eengezinswoning in Wapserveen komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wapserveen

In Wapserveen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wapserveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wapserveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wapserveen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wapserveen

Wil je een huis kopen in Wapserveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wapserveen. Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wapserveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wapserveen.

Huizenprijzen in Wapserveen

Starterswoningen in Wapserveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wapserveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wapserveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wapserveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wapserveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wapserveen is 1.894 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Wapserveen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Wapserveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wapserveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wapserveen

Wapserveen bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen