De Huizenmarkt in Wapserveen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wapserveen

Woningmarkt Wapserveen

Wapserveen is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wapserveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 579.963 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 579.963
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Wapserveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wapserveen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wapserveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wapserveen.

Woningen recent verkocht in Wapserveen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wapserveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wapserveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wapserveen. Een eengezinswoning in Wapserveen komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 47% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wapserveen

In Wapserveen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wapserveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wapserveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wapserveen
Binnenring: Nederland

Wapserveen waar ligt dat?

Woningen te koop Wapserveen

Wil je een huis kopen in Wapserveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wapserveen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wapserveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wapserveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wapserveen. Zoek je huurwoning in Wapserveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wapserveen

Starterswoningen in Wapserveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wapserveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wapserveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wapserveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wapserveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wapserveen is 3.027 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.285 euro).

Leeftijden Wapserveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wapserveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wapserveen

Wapserveen bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.