Uddel in de gemeente Apeldoorn

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Uddel

Een eerste blik op Uddel

Uddel is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Uddel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 542.021 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 542.021
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Uddel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uddel is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uddel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Uddel

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uddel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uddel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uddel. Een eengezinswoning in Uddel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uddel

In Uddel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Uddel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Uddel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uddel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Uddel

Wil je een huis kopen in Uddel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uddel . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uddel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uddel.

Zoek je huurwoning in Uddel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Uddel.

Huizenprijzen in Uddel

Starterswoningen in Uddel zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uddel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uddel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uddel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uddel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uddel is 3.230 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Uddel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Uddel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uddel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Uddel

Uddel bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen