De Huizenmarkt in Saaksum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Saaksum

Woningmarkt Saaksum

Saaksum is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Saaksum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 186.609 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 186.609
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Saaksum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Saaksum is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Saaksum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Saaksum.

Woningen recent verkocht in Saaksum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Saaksum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Saaksum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Saaksum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Saaksum. Een eengezinswoning in Saaksum komt het meest (70%) voor. Daarna komt een herenhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Saaksum

In Saaksum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Saaksum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Saaksum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Saaksum
Binnenring: Nederland

Saaksum waar ligt dat?

Woningen te koop Saaksum

Wil je een huis kopen in Saaksum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Saaksum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Saaksum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Saaksum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Saaksum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Saaksum. Zoek je huurwoning in Saaksum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Saaksum

Starterswoningen in Saaksum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Saaksum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Saaksum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Saaksum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Saaksum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Saaksum is 2.420 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.800 euro).

Leeftijden Saaksum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Saaksum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Saaksum

Saaksum bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.