logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oude Meer

Begrijp de huizenprijzen in Oude Meer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oude Meer

Oude Meer is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 162.300 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Meer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 329.224 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 329.224
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oude Meer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Meer is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Meer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude Meer

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Meer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Meer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Meer. Een eengezinswoning in Oude Meer komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude Meer

In Oude Meer wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude Meer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude Meer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oude Meer

Starterswoningen in Oude Meer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Meer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Meer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oude Meer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oude Meer

Wil je een huis kopen in Oude Meer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Meer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Meer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Meer.

Bekijk alle koopwoningen in Oude Meer. Zoek je huurwoning in Oude Meer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude Meer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Meer is 5.072 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.648 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude Meer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Meer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oude Meer

Oude Meer bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.