De Huizenmarkt in Oude Meer (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oude Meer

Woningmarkt Oude Meer

Oude Meer is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Meer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 290.784 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 290.784
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oude Meer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Meer is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Meer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude Meer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Meer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Meer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oude Meer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Meer. Een eengezinswoning in Oude Meer komt het meest (86%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude Meer

In Oude Meer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude Meer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude Meer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oude Meer
Binnenring: Nederland

Oude Meer waar ligt dat?

Woningen te koop Oude Meer

Wil je een huis kopen in Oude Meer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Meer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Meer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Meer.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oude Meer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oude Meer. Zoek je huurwoning in Oude Meer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oude Meer

Starterswoningen in Oude Meer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Meer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Meer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude Meer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oude Meer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Meer is 1.485 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.924 euro).

Leeftijden Oude Meer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Meer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oude Meer

Oude Meer bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.