De Huizenmarkt in Nijensleek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijensleek

Woningmarkt Nijensleek

Nijensleek is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijensleek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 633.195 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 633.195
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Nijensleek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijensleek is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijensleek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijensleek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijensleek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijensleek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijensleek. Een woonboerderij in Nijensleek komt het meest (52%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijensleek

In Nijensleek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijensleek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijensleek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijensleek
Binnenring: Nederland

Nijensleek waar ligt dat?

Woningen te koop Nijensleek

Wil je een huis kopen in Nijensleek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijensleek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijensleek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijensleek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijensleek. Zoek je huurwoning in Nijensleek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijensleek

Starterswoningen in Nijensleek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijensleek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijensleek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijensleek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijensleek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijensleek is 2.318 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.370 euro).

Leeftijden Nijensleek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijensleek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nijensleek

Nijensleek bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.