Huizenprijzen en de huizenmarkt in Niezijl

Begrijp de huizenprijzen in Niezijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Niezijl

Niezijl is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niezijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 202.086 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 202.086
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Niezijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niezijl is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niezijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Niezijl.

Woningen recent verkocht in Niezijl

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niezijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niezijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niezijl. Een eengezinswoning in Niezijl komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niezijl

In Niezijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Niezijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Niezijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Niezijl

Starterswoningen in Niezijl zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Niezijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niezijl zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Niezijl? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Niezijl

Wil je een huis kopen in Niezijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niezijl . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Niezijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niezijl.

Bekijk alle koopwoningen in Niezijl. Zoek je huurwoning in Niezijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Niezijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niezijl is 2.407 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.823 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Niezijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niezijl vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Niezijl

Niezijl bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.