Huizenprijzen en de huizenmarkt in Midwolde

Begrijp de huizenprijzen in Midwolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Midwolde

Midwolde is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 615.532 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 615.532
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Midwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Midwolde is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Midwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Midwolde.

Woningen recent verkocht in Midwolde

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Midwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Midwolde. Een woonboerderij in Midwolde komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Midwolde

In Midwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Midwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Midwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Midwolde

Starterswoningen in Midwolde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Midwolde zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Midwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Midwolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Midwolde

Wil je een huis kopen in Midwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Midwolde . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Midwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Midwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Midwolde. Zoek je huurwoning in Midwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Midwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Midwolde is 3.017 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.471 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Midwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Midwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Midwolde

Midwolde bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.