Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lucaswolde

Begrijp de huizenprijzen in Lucaswolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lucaswolde

Lucaswolde is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lucaswolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 587.849 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 587.849
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lucaswolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lucaswolde is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lucaswolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lucaswolde.

Woningen recent verkocht in Lucaswolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lucaswolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lucaswolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lucaswolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lucaswolde. Een eengezinswoning in Lucaswolde komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lucaswolde

In Lucaswolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lucaswolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lucaswolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lucaswolde

Starterswoningen in Lucaswolde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lucaswolde zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lucaswolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lucaswolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lucaswolde

Wil je een huis kopen in Lucaswolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lucaswolde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lucaswolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lucaswolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lucaswolde.

Bekijk alle koopwoningen in Lucaswolde. Zoek je huurwoning in Lucaswolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lucaswolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lucaswolde is 3.990 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.035 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lucaswolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lucaswolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lucaswolde

Lucaswolde bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.