Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lisserbroek

Begrijp de huizenprijzen in Lisserbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lisserbroek

Lisserbroek is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisserbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 604.801 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 604.801
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lisserbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lisserbroek is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lisserbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lisserbroek.

Woningen recent verkocht in Lisserbroek

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisserbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lisserbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lisserbroek. Een eengezinswoning in Lisserbroek komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lisserbroek

In Lisserbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lisserbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lisserbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lisserbroek

Starterswoningen in Lisserbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lisserbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lisserbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lisserbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lisserbroek

Wil je een huis kopen in Lisserbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lisserbroek . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lisserbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lisserbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Lisserbroek. Zoek je huurwoning in Lisserbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lisserbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lisserbroek is 4.250 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.514 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lisserbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lisserbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lisserbroek

Lisserbroek bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.