logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lettelbert

Begrijp de huizenprijzen in Lettelbert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lettelbert

Lettelbert is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lettelbert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 450.283 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 450.283
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lettelbert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lettelbert is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lettelbert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lettelbert.

Woningen recent verkocht in Lettelbert

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lettelbert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lettelbert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lettelbert. Een eengezinswoning in Lettelbert komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lettelbert

In Lettelbert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lettelbert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lettelbert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lettelbert

Starterswoningen in Lettelbert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lettelbert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lettelbert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lettelbert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lettelbert

Wil je een huis kopen in Lettelbert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lettelbert . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lettelbert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lettelbert.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lettelbert.

Bekijk alle koopwoningen in Lettelbert. Zoek je huurwoning in Lettelbert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lettelbert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lettelbert is 3.460 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.013 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lettelbert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lettelbert vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lettelbert

Lettelbert bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.