De Huizenmarkt in Kommerzijl (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kommerzijl

Woningmarkt Kommerzijl

Kommerzijl is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kommerzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 319.021 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 319.021
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kommerzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kommerzijl is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kommerzijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kommerzijl.

Woningen recent verkocht in Kommerzijl

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kommerzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kommerzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kommerzijl. Een eengezinswoning in Kommerzijl komt het meest (92%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kommerzijl

In Kommerzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kommerzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kommerzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kommerzijl
Binnenring: Nederland

Kommerzijl waar ligt dat?

Woningen te koop Kommerzijl

Wil je een huis kopen in Kommerzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kommerzijl . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kommerzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kommerzijl.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kommerzijl. Zoek je huurwoning in Kommerzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kommerzijl

Starterswoningen in Kommerzijl zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kommerzijl zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kommerzijl zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kommerzijl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kommerzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kommerzijl is 1.706 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.725 euro).

Leeftijden Kommerzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kommerzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kommerzijl

Kommerzijl bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.