logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kommerzijl

Begrijp de huizenprijzen in Kommerzijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kommerzijl

Kommerzijl is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kommerzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 286.979 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 286.979
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kommerzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kommerzijl is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kommerzijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kommerzijl.

Woningen recent verkocht in Kommerzijl

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kommerzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kommerzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kommerzijl. Een eengezinswoning in Kommerzijl komt het meest (91%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kommerzijl

In Kommerzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kommerzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kommerzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kommerzijl

Starterswoningen in Kommerzijl zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kommerzijl zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kommerzijl zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kommerzijl? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kommerzijl

Wil je een huis kopen in Kommerzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kommerzijl . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kommerzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kommerzijl.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kommerzijl.

Bekijk alle koopwoningen in Kommerzijl. Zoek je huurwoning in Kommerzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kommerzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kommerzijl is 2.075 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.996 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kommerzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kommerzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kommerzijl

Kommerzijl bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.