De Huizenmarkt in Klarenbeek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Klarenbeek

Woningmarkt Klarenbeek

Klarenbeek is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 746.081 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 746.081
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Klarenbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klarenbeek is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klarenbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klarenbeek

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klarenbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klarenbeek. Een eengezinswoning in Klarenbeek komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klarenbeek

In Klarenbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klarenbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klarenbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klarenbeek
Binnenring: Nederland

Klarenbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Klarenbeek

Wil je een huis kopen in Klarenbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klarenbeek . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klarenbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klarenbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Klarenbeek. Zoek je huurwoning in Klarenbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Klarenbeek

Starterswoningen in Klarenbeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klarenbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klarenbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klarenbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klarenbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klarenbeek is 3.536 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.910 euro).

Leeftijden Klarenbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klarenbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Klarenbeek

Klarenbeek bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.