logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Klarenbeek

Begrijp de huizenprijzen in Klarenbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Klarenbeek

Klarenbeek is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 167.191 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 653.487 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 653.487
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Klarenbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klarenbeek is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klarenbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Klarenbeek.

Woningen recent verkocht in Klarenbeek

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klarenbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klarenbeek. Een eengezinswoning in Klarenbeek komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klarenbeek

In Klarenbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klarenbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klarenbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Klarenbeek

Starterswoningen in Klarenbeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klarenbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klarenbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Klarenbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Klarenbeek

Wil je een huis kopen in Klarenbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klarenbeek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klarenbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klarenbeek.

Bekijk alle koopwoningen in Klarenbeek. Zoek je huurwoning in Klarenbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Klarenbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klarenbeek is 2.222 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.165 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Klarenbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klarenbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Klarenbeek

Klarenbeek bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.