Koopwoningen in Holwerd

Bekijk alle 5 woningen te koop in Holwerd. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Holwerd die je zoekt.

Makelaars in Holwerd

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Holwerd? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Holwerd. Een koopwoning bezichtigen in Holwerd? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Holwerd

Er staan 5 woningen te koop in Holwerd die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Holwerd.

Huis te koop in Holwerd

Holwerd is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Holwerd ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Holwerd. Kan je jouw woning niet vinden in Holwerd? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Holwerd op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Holwerd? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Holwerd! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Holwerd, koophuizen Holwerd of 3 kamer woningen Holwerd.
Instellingen zijn opgeslagen