Alle woningmarktinfo Hoenderloo in gemeente Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoenderloo

Een eerste blik op Hoenderloo

Hoenderloo is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoenderloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 686.068 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 686.068
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hoenderloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoenderloo is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoenderloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoenderloo

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoenderloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoenderloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoenderloo. Een eengezinswoning in Hoenderloo komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoenderloo

In Hoenderloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoenderloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoenderloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoenderloo
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hoenderloo

Wil je een huis kopen in Hoenderloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoenderloo . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoenderloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoenderloo.

Zoek je huurwoning in Hoenderloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoenderloo.

Huizenprijzen in Hoenderloo

Starterswoningen in Hoenderloo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoenderloo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoenderloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoenderloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoenderloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoenderloo is 5.085 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.086 euro).

Leeftijden Hoenderloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoenderloo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoenderloo

Hoenderloo bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen