De Huizenmarkt in Hoenderloo (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoenderloo

Woningmarkt Hoenderloo

Hoenderloo is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoenderloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 733.426 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 733.426
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hoenderloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoenderloo is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoenderloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoenderloo

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoenderloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoenderloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoenderloo. Een eengezinswoning in Hoenderloo komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoenderloo

In Hoenderloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoenderloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoenderloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoenderloo
Binnenring: Nederland

Hoenderloo waar ligt dat?

Woningen te koop Hoenderloo

Wil je een huis kopen in Hoenderloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoenderloo . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoenderloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoenderloo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoenderloo. Zoek je huurwoning in Hoenderloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoenderloo

Starterswoningen in Hoenderloo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoenderloo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoenderloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoenderloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoenderloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoenderloo is 4.893 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.621 euro).

Leeftijden Hoenderloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoenderloo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoenderloo

Hoenderloo bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.