De Huizenmarkt in Haarlemmerliede (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haarlemmerliede

Woningmarkt Haarlemmerliede

Haarlemmerliede is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarlemmerliede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 893.018 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 893.018
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Haarlemmerliede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haarlemmerliede is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haarlemmerliede kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haarlemmerliede

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarlemmerliede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haarlemmerliede.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Haarlemmerliede. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haarlemmerliede. Een eengezinswoning in Haarlemmerliede komt het meest (54%) voor. Daarna komt een villa met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haarlemmerliede

In Haarlemmerliede wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haarlemmerliede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haarlemmerliede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haarlemmerliede
Binnenring: Nederland

Haarlemmerliede waar ligt dat?

Woningen te koop Haarlemmerliede

Wil je een huis kopen in Haarlemmerliede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haarlemmerliede . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haarlemmerliede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haarlemmerliede.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Haarlemmerliede.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haarlemmerliede. Zoek je huurwoning in Haarlemmerliede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haarlemmerliede

Starterswoningen in Haarlemmerliede zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haarlemmerliede zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haarlemmerliede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haarlemmerliede? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haarlemmerliede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haarlemmerliede is 5.805 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.047 euro).

Leeftijden Haarlemmerliede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haarlemmerliede vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haarlemmerliede

Haarlemmerliede bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.