De Huizenmarkt gemeente Terschelling (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Terschelling

Woningmarkt Terschelling

Terschelling is een gemeente in de provincie Friesland. Deze gemeente telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terschelling. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 604.375
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Terschelling

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terschelling is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terschelling moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terschelling.

Woningen recent verkocht in Terschelling

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terschelling. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terschelling.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terschelling. Een eengezinswoning in Terschelling komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terschelling

In Terschelling wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Terschelling

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Terschelling (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terschelling
Binnenring: Nederland

Terschelling waar ligt dat?

Woningen te koop Terschelling

Wil je een huis kopen in Terschelling? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terschelling . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terschelling alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terschelling.

Bekijk hier alle koopwoningen in Terschelling. Zoek je huurwoning in Terschelling? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Terschelling

Starterswoningen in Terschelling zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Terschelling zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terschelling zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terschelling? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terschelling

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terschelling is 4.649 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.664 euro).

Leeftijden Terschelling

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terschelling vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Terschelling

De gemeente Terschelling telt 12 plaatsen.

Baaiduinen Formerum Hee Hoorn Kaard Kinnum Landerum Lies Midsland Oosterend Striep West-Terschelling

Alle wijken van Terschelling

Terschelling bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.