Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Terschelling

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Terschelling met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Terschelling

Terschelling is een gemeente in de provincie Friesland. Deze gemeente telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terschelling. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 435.222.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 635.948
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 435.222
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Terschelling

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terschelling is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terschelling moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terschelling.

Woningen recent verkocht in Terschelling

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terschelling. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terschelling.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terschelling. Een eengezinswoning in Terschelling komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terschelling

In Terschelling wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Terschelling

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Terschelling (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Terschelling

Starterswoningen in gemeente Terschelling zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Terschelling zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Terschelling zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Terschelling? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Terschelling

Wil je een huis kopen in gemeente Terschelling? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Terschelling . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terschelling alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terschelling.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Terschelling. Zoek je huurwoning in gemeente Terschelling? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Terschelling

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terschelling is 4.923 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.577 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Terschelling

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terschelling vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Terschelling

De gemeente Terschelling telt 12 plaatsen.

Baaiduinen Formerum Hee Hoorn Kaard Kinnum Landerum Lies Midsland Oosterend Striep West-Terschelling

Wijken van Terschelling

Terschelling bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.