logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lies in Formerum

Begrijp de huizenprijzen in Lies Terschelling met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lies Terschelling

Lies is een wijk in de plaats Formerum binnen de gemeente Terschelling. Deze wijk telt volgens het CBS 135 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lies. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 350.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 350.000
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Lies

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lies is 92 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lies kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lies

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lies. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lies.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lies. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lies. Een woonboerderij in Lies komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lies

In Lies wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lies

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lies (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lies

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lies vergeleken met de Terschelling en Nederland.

Huizenprijzen in Lies Terschelling

Starterswoningen in Lies Terschelling zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lies Terschelling zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lies Terschelling zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lies Terschelling? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lies Terschelling

Wil je een huis kopen in Lies Terschelling? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lies Terschelling . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lies alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lies.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lies Terschelling.

Bekijk alle koopwoningen in Lies Terschelling. Zoek je huurwoning in Lies Terschelling? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lies

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lies is 4.237 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.713 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lies

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lies vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lies

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lies? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lies

Lies Verspreide huizen Lies-Zuid