logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Formerum in Formerum

Begrijp de huizenprijzen in Formerum Terschelling met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Formerum Terschelling

Formerum is een wijk in de plaats Formerum binnen de gemeente Terschelling. Deze wijk telt volgens het CBS 305 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Formerum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 544.320 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 544.320
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Formerum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Formerum is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Formerum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Formerum.

Woningen recent verkocht in Formerum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Formerum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Formerum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Formerum. Een woonboerderij in Formerum komt het meest (37%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Formerum

In Formerum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Formerum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Formerum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Formerum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Formerum vergeleken met de Terschelling en Nederland.

Huizenprijzen in Formerum Terschelling

Starterswoningen in Formerum Terschelling zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Formerum Terschelling zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Formerum Terschelling zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Formerum Terschelling? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Formerum Terschelling

Wil je een huis kopen in Formerum Terschelling? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Formerum Terschelling . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Formerum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Formerum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Formerum Terschelling.

Bekijk alle koopwoningen in Formerum Terschelling. Zoek je huurwoning in Formerum Terschelling? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Formerum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Formerum is 3.989 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.813 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Formerum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Formerum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Formerum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Formerum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Formerum

Formerum Verspreide huizen Formerum-Zuid