Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lies

Begrijp de huizenprijzen in Lies met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lies

Lies is een plaats in de gemeente Terschelling. Deze plaats telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lies. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.590 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 598.590
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Lies

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lies is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lies moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lies.

Woningen recent verkocht in Lies

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lies. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lies.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lies. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lies. Een woonboerderij in Lies komt het meest (43%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lies

In Lies wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lies

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lies (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lies

Starterswoningen in Lies zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lies zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lies zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lies? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lies

Wil je een huis kopen in Lies? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lies . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lies alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lies.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lies.

Bekijk alle koopwoningen in Lies. Zoek je huurwoning in Lies? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lies

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lies is 4.921 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.827 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lies

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lies vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lies

Lies bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.