logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oosterend in Oosterend

Begrijp de huizenprijzen in Oosterend Terschelling met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterend Terschelling

Oosterend is een wijk in de plaats Oosterend binnen de gemeente Terschelling. Deze wijk telt volgens het CBS 145 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterend. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 776.798 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 776.798
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oosterend

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterend is 68 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterend kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterend

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterend. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterend.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterend. Een woonboerderij in Oosterend komt het meest (45%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterend

In Oosterend wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterend

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterend (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterend

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterend vergeleken met de Terschelling en Nederland.

Huizenprijzen in Oosterend Terschelling

Starterswoningen in Oosterend Terschelling zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterend Terschelling zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterend Terschelling zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterend Terschelling? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterend Terschelling

Wil je een huis kopen in Oosterend Terschelling? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterend Terschelling . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterend alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterend.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oosterend Terschelling.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterend Terschelling. Zoek je huurwoning in Oosterend Terschelling? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterend

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterend is 5.493 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.681 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterend

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterend vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosterend

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosterend? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosterend

Oosterend Verspreide huizen Oosterend-Zuid De Boschplaat