logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baaiduinen

Begrijp de huizenprijzen in Baaiduinen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baaiduinen

Baaiduinen is een plaats in de gemeente Terschelling. Deze plaats telt volgens het CBS 4.928 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baaiduinen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 615.969 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 615.969
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Baaiduinen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baaiduinen is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baaiduinen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Baaiduinen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baaiduinen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baaiduinen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Baaiduinen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baaiduinen. Een woonboerderij in Baaiduinen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baaiduinen

In Baaiduinen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baaiduinen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baaiduinen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baaiduinen

Starterswoningen in Baaiduinen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baaiduinen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baaiduinen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baaiduinen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baaiduinen

Wil je een huis kopen in Baaiduinen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baaiduinen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Baaiduinen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baaiduinen.

Bekijk alle koopwoningen in Baaiduinen. Zoek je huurwoning in Baaiduinen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baaiduinen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baaiduinen is 5.139 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.269 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baaiduinen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baaiduinen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baaiduinen

Baaiduinen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.