De Huizenmarkt in Baaiduinen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Baaiduinen

Woningmarkt Baaiduinen

Baaiduinen is een plaats in de gemeente Terschelling. Deze plaats telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baaiduinen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 516.014 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 516.014
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Baaiduinen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baaiduinen is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baaiduinen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baaiduinen.

Woningen recent verkocht in Baaiduinen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baaiduinen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baaiduinen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Baaiduinen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baaiduinen. Een woonboerderij in Baaiduinen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baaiduinen

In Baaiduinen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baaiduinen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baaiduinen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baaiduinen
Binnenring: Nederland

Baaiduinen waar ligt dat?

Woningen te koop Baaiduinen

Wil je een huis kopen in Baaiduinen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baaiduinen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baaiduinen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baaiduinen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Baaiduinen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Baaiduinen. Zoek je huurwoning in Baaiduinen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Baaiduinen

Starterswoningen in Baaiduinen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baaiduinen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baaiduinen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baaiduinen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baaiduinen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baaiduinen is 5.322 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.218 euro).

Leeftijden Baaiduinen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baaiduinen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Baaiduinen

Baaiduinen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.