logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kinnum

Begrijp de huizenprijzen in Kinnum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kinnum

Kinnum is een plaats in de gemeente Terschelling. Deze plaats telt volgens het CBS 4.928 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kinnum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 775.751 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 775.751
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Kinnum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kinnum is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kinnum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kinnum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kinnum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kinnum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kinnum. Een eengezinswoning in Kinnum komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kinnum

In Kinnum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kinnum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kinnum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kinnum

Starterswoningen in Kinnum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kinnum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kinnum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kinnum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kinnum

Wil je een huis kopen in Kinnum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kinnum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kinnum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kinnum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kinnum.

Bekijk alle koopwoningen in Kinnum. Zoek je huurwoning in Kinnum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kinnum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kinnum is 5.147 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.463 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kinnum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kinnum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kinnum

Kinnum bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.