De Huizenmarkt in Kinnum (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kinnum

Woningmarkt Kinnum

Kinnum is een plaats in de gemeente Terschelling. Deze plaats telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kinnum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 777.650 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 777.650
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Kinnum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kinnum is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kinnum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kinnum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kinnum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kinnum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kinnum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kinnum. Een eengezinswoning in Kinnum komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kinnum

In Kinnum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kinnum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kinnum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kinnum
Binnenring: Nederland

Kinnum waar ligt dat?

Woningen te koop Kinnum

Wil je een huis kopen in Kinnum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kinnum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kinnum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kinnum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kinnum. Zoek je huurwoning in Kinnum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kinnum

Starterswoningen in Kinnum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kinnum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kinnum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kinnum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kinnum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kinnum is 4.586 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.637 euro).

Leeftijden Kinnum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kinnum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kinnum

Kinnum bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.