logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Midsland in West-Terschelling

Begrijp de huizenprijzen in Midsland Terschelling met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Midsland Terschelling

Midsland is een wijk in de plaats West-Terschelling binnen de gemeente Terschelling. Deze wijk telt volgens het CBS 1.275 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midsland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 683.237 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 683.237
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Midsland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Midsland is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Midsland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Midsland

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Midsland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Midsland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Midsland. Een eengezinswoning in Midsland komt het meest (52%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Midsland

In Midsland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Midsland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Midsland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Midsland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Midsland vergeleken met de Terschelling en Nederland.

Huizenprijzen in Midsland Terschelling

Starterswoningen in Midsland Terschelling zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Midsland Terschelling zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Midsland Terschelling zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Midsland Terschelling? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Midsland Terschelling

Wil je een huis kopen in Midsland Terschelling? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Midsland Terschelling . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Midsland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Midsland.

Bekijk alle koopwoningen in Midsland Terschelling. Zoek je huurwoning in Midsland Terschelling? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Midsland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Midsland is 5.047 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.671 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Midsland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Midsland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Midsland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Midsland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Midsland

Midsland Verspreide huizen Midsland-Zuid Verspreide huizen Midsland-Noord