Huizenprijzen en de huizenmarkt in Formerum

Begrijp de huizenprijzen in Formerum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Formerum

Formerum is een plaats in de gemeente Terschelling. Deze plaats telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Formerum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 544.711 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 544.711
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Formerum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Formerum is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Formerum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Formerum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Formerum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Formerum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Formerum. Een woonboerderij in Formerum komt het meest (45%) voor. Daarna komt een landhuis met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Formerum

In Formerum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Formerum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Formerum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Formerum

Starterswoningen in Formerum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Formerum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Formerum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Formerum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Formerum

Wil je een huis kopen in Formerum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Formerum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Formerum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Formerum.

Bekijk alle koopwoningen in Formerum. Zoek je huurwoning in Formerum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Formerum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Formerum is 4.485 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.150 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Formerum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Formerum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Formerum

Formerum bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.