logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt West-Terschelling in West-Terschelling

Begrijp de huizenprijzen in West-Terschelling Terschelling met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in West-Terschelling Terschelling

West-Terschelling is een wijk in de plaats West-Terschelling binnen de gemeente Terschelling. Deze wijk telt volgens het CBS 2.565 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in West-Terschelling. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 572.564 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 572.564
Percentage gezinnen met kinderen 18%

Verkoopduur woningen in West-Terschelling

De gemiddelde verkoopduur van huizen in West-Terschelling is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in West-Terschelling moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in West-Terschelling.

Woningen recent verkocht in West-Terschelling

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in West-Terschelling. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond West-Terschelling.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in West-Terschelling. Een eengezinswoning in West-Terschelling komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling West-Terschelling

In West-Terschelling wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat West-Terschelling

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van West-Terschelling (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers West-Terschelling

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van West-Terschelling vergeleken met de Terschelling en Nederland.

Huizenprijzen in West-Terschelling Terschelling

Starterswoningen in West-Terschelling Terschelling zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in West-Terschelling Terschelling zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in West-Terschelling Terschelling zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in West-Terschelling Terschelling? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop West-Terschelling Terschelling

Wil je een huis kopen in West-Terschelling Terschelling? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in West-Terschelling Terschelling . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in West-Terschelling alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in West-Terschelling.

Bekijk alle koopwoningen in West-Terschelling Terschelling. Zoek je huurwoning in West-Terschelling Terschelling? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in West-Terschelling

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in West-Terschelling is 4.992 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.121 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden West-Terschelling

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in West-Terschelling vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in West-Terschelling

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in West-Terschelling? Ontdek ook de buurten binnen de wijk West-Terschelling

West-Terschelling Verspreide huizen West-Terschelling