logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoorn in Lies

Begrijp de huizenprijzen in Hoorn Terschelling met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoorn Terschelling

Hoorn is een wijk in de plaats Lies binnen de gemeente Terschelling. Deze wijk telt volgens het CBS 495 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 895.306 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 895.306
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Hoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoorn is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoorn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoorn

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoorn. Een eengezinswoning in Hoorn komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoorn

In Hoorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoorn

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoorn vergeleken met de Terschelling en Nederland.

Huizenprijzen in Hoorn Terschelling

Starterswoningen in Hoorn Terschelling zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoorn Terschelling zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoorn Terschelling zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoorn Terschelling? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoorn Terschelling

Wil je een huis kopen in Hoorn Terschelling? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoorn Terschelling . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Hoorn Terschelling. Zoek je huurwoning in Hoorn Terschelling? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoorn is 4.900 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.207 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoorn

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoorn? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoorn

Koegelwieck Hoorn Verspreide huizen Hoorn-Zuid