Alle woningmarktinfo Kaard in gemeente Terschelling

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kaard

Een eerste blik op Kaard

Kaard is een plaats in de gemeente Terschelling. Deze plaats telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 798.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 798.000
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Kaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kaard is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Kaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kaard. Een eengezinswoning in Kaard komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kaard

In Kaard wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kaard
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kaard

Wil je een huis kopen in Kaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kaard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kaard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kaard.

Zoek je huurwoning in Kaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kaard.

Huizenprijzen in Kaard

Starterswoningen in Kaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kaard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kaard is 2.285 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (2.285 euro).

Leeftijden Kaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kaard vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kaard

Kaard bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen