De Huizenmarkt in Oosterend (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterend

Woningmarkt Oosterend

Oosterend is een plaats in de gemeente Terschelling. Deze plaats telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterend. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 681.499 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 681.499
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Oosterend

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterend is 63 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterend kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterend

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterend. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterend.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterend. Een bovenwoning in Oosterend komt het meest (42%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterend

In Oosterend wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterend

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterend (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterend
Binnenring: Nederland

Oosterend waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterend

Wil je een huis kopen in Oosterend? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterend . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterend alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterend.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterend. Zoek je huurwoning in Oosterend? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterend

Starterswoningen in Oosterend zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterend zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterend zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterend? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterend

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterend is 4.786 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.714 euro).

Leeftijden Oosterend

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterend vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosterend

Oosterend bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.