logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterend

Begrijp de huizenprijzen in Oosterend met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterend

Oosterend is een plaats in de gemeente Terschelling. Deze plaats telt volgens het CBS 4.928 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterend. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 644.703 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 644.703
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Oosterend

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterend is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterend kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterend

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterend. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterend.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterend. Een woonboerderij in Oosterend komt het meest (38%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterend

In Oosterend wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterend

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterend (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterend

Starterswoningen in Oosterend zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterend zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterend zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterend? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterend

Wil je een huis kopen in Oosterend? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterend . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterend alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterend.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterend. Zoek je huurwoning in Oosterend? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterend

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterend is 5.493 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.681 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterend

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterend vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterend

Oosterend bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.