De Huizenmarkt in Landerum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Landerum

Woningmarkt Landerum

Landerum is een plaats in de gemeente Terschelling. Deze plaats telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landerum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 863.908 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 863.908
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Landerum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landerum is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landerum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landerum.

Woningen recent verkocht in Landerum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landerum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landerum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Landerum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landerum. Een eengezinswoning in Landerum komt het meest (33%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landerum

In Landerum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landerum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landerum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Landerum
Binnenring: Nederland

Landerum waar ligt dat?

Woningen te koop Landerum

Wil je een huis kopen in Landerum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landerum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landerum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landerum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Landerum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Landerum. Zoek je huurwoning in Landerum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Landerum

Starterswoningen in Landerum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Landerum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landerum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Landerum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Landerum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landerum is 4.616 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.792 euro).

Leeftijden Landerum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landerum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Landerum

Landerum bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.